eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Szilágyi Áron: van még bennem tűz

Az olimpiai címvédő kardvívó szerint az volt az elődöntőbe jutás kulcsa, hogy nyugodt tudott maradni a trükköket bevető román rivális ellen.

Éremért vívhat Szilágyi Áron a riói olimpián, miután a kardozók versenyének negyeddöntőjében 15-10-re legyőzte a román Tiberiu Dolniceanut.

„Előre is sejtettem, hogy kőkemény meccs vár rám, mert szoros asszókat szoktunk vívni Tiberiuval, aki legutóbb le is győzött. Örülök annak, hogy a taktika bevált. Az edzőm, Decsi András végig csak azt kiabálta, hogy maradjak nyugodt, és ne foglalkozzak se a zsűrivel, se az ellenféllel. Ő mindent bevetett, amit lehetett, cipőt fűzött, kardot cserélt. Örülök, hogy ezt meg tudtam emészteni, mert ez kellett a győzelemhez” – kezdte az értékelést a címvédő.

A Vasas sportolójára az elődöntőben a dél-koreai Kim Jung Hvan vár.

„Rutinos vívóról van szó, aki jó formában van, ellenei is kemény csatára számítok, amelyen elő kell vennem az összes fegyveremet. A legutóbbi egyéni és csapatmérkőzésünkön is legyőztem, és most is bizakodóan tekintek előre. Az biztos, hogy maximumot ki fogom adni magamból. Van még bennem tűz és erő, ezt kell megtartani és fokozni. Remélem, hogy topformában tudok kijönni a pástra” – tetette hozzá.

Címlapról ajánljuk

"Borzasztó szerencséje volt" - beszélt a túlélőről a verőcei polgármester a hajótragédia után

Fejsérülést, kulcscsontsérülést, sebeket, zúzódásokat szenvedett az a férfi, akinek sikerült kiúsznia a szombat éjjeli verőcei hajókatasztrófa után. A polgármester szerint hatalmas szerencséje is volt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×