eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Friss információk az éjszakai buszbalesetről

Szombat este árokba hajtott egy busz az M1-es autópályán Lébény térségében, a 140-es kilométernél, a főváros felé vezető oldalon. A buszon mindenki megsérült. A rendőrség tömegszerencsétlenség okozása miatt indított büntetőeljárást.

A baleset színhelyéről 15 embert vittek kórházba, hatot Mosonmagyaróvárra, nyolcat pedig Győrbe - közölte a rendőrség.

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója elmondta: hozzájuk négy könnyű és négy súlyos sérültet vittek be éjszaka, életveszélyes állapotban senki sincs. A könnyű sérülteket megfigyelésre tartották bent, állapotuktól függően őket még a mai napon hazaengedhetik. A négy súlyos sérült főként végtagsérüléseket, combcsont- vagy felkarcsont törést, illetve roncsolt kézsérülést szenvedett. Volt, akit már éjszaka megműtöttek.

A Mosonmagyaróvári Karolina Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa azt közölte, hogy a hozzájuk bevitt hat sérült közül sem volt senki életveszélyben. Három ember még éjszaka, kettő pedig a reggeli vizsgálatok után hazamehetett. Egy embernek eltörött a kulcscsontja, őt megműtötték.

police.hu
police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×