eur:
394.51
usd:
369.94
bux:
65173.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pexels

Nem fogunk fázni a jövő héten sem

A jövő héten is folytatódik a nyáriasan meleg idő, többfelé 30 fokos maximumokkal. A hétvégére viszont akár 10 fokos lehűlés is érkezhet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn sok napsütés várható, csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban 7-14 fok lesz, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb is lehet. Napközben 24-28 fokig melegszik a levegő.

Kedden, szerdán és csütörtökön túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz. A minimumhőmérséklet kedden 7-16, szerdán 8-16, csütörtökön 10-17 fok között valószínű. A nappali maximumok kedden 24-29, szerdán 25-30, csütörtökön 26-30 fok között alakulnak.

Pénteken is nagyrészt derült, napos idő várható, de estétől nyugat felől megnövekedhet a felhőzet és a Dunántúlon már kialakulhat zápor, zivatar. A szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-17, a legmagasabb hőmérséklet 26-31 fok között valószínű.

Azt írták, hogy a hétvégi előrejelzés bizonytalansága most az átlagosnál nagyobb. E szerint szombaton több helyen megerősödhet a szél és elszórtan valószínű eső, zápor. A leghidegebb órákban 11-18 fok lesz. Napközben 18-27 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap napos idő várható, helyenként záporesővel. A minimumhőmérséklet 8-13, a maximumhőmérséklet 18-25 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Példátlan, történelmi lépésre készül Donald Trump: jogászok ezreit fogja mozgósítani

Példátlan, történelmi lépésre készül Donald Trump: jogászok ezreit fogja mozgósítani

Ahogy a Politico beszámol róla, Donald Trump volt amerikai elnök kampánya saját tájékoztatása szerint több mint százezer jogászt és ügyvédet fog hadba állítani, hogy felügyelje a 2024-es választások tisztaságát. A kezdeményezés, amelyet a Trump-kampány és a Republikánus Nemzeti Bizottság "az ország történetének legkiterjedtebb és legmonumentálisabb választási integritási programjaként" jellemzett, magában foglalja a jelentkezők képzését is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×