eur:
392.62
usd:
366.17
bux:
66768.87
2024. április 25. csütörtök Márk
Cristiano Ronaldo portugál csapatkapitány (k) elhagyja a pályát a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező B csoportjában játszott Portugália - Szerbia mérkőzésen Lisszabonban 2019. március 25-én.
Nyitókép: MTI/EPA/LUSA/Mario Cruz

Ezt mondta sérüléséről Cristiano Ronaldo

Második mérkőzésén is döntetlent játszott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a portugál labdarúgó-válogatott, amely Ukrajna után Szerbiával sem bírt otthon.

A portugálok gondjai a hetedik percben kezdődtek, amikor Dusan Tadics tizenegyesgóljával a szerbek megszerezték a vezetést. Az első félidő végén pedig megsérült Cristiano Ronaldo: egy sprint közben kapott a jobb combjának hátsó részéhez, majd a földre került. A csapatkapitányi szalagot levéve jelezte, hogy cserét kér. Helyére a 31. percben Pizzi állt be.

A klasszis valószínűleg combizomhúzódást szenvedett. Vizsgálatának eredményét még nem közölték, de a játékos a meccs után, a szurkolók megnyugtatására azt mondta: "Nem aggódok, ismerem a testem, két hét múlva jól leszek" - írta a Marca, felidézve, hogy a Juventus április 10-én az Ajax otthonában játszik Bajnokok Ligája-selejtezőt.

A portugálok játéka egyébként korántsem esett össze Ronaldo távozásától, és Danilo révén a 42. percben egyenlítettek, a végeredmény is ez maradt (1-1; további eredmények és állás itt). A csapat az Eb-selejtezőkön legközelebb szeptemberben lép pályára Szerbia vendégeként.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×