eur:
394.44
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Iker Casillas Twitter-oldala által 2019. május 2-án közreadott kép a Porto labdarúgócsapatának spanyol kapusáról a CUF Porto kórházban. május 1-jén. A 37 éves Casillast szívrohammal kórházba szállították, de élete nem volt veszélyben. A kapus a szezon hátralévő részében már nem lép pályára.
Nyitókép: MTI/EPA/Iker Casillas Twitter-oldala

Casillas elhagyhatta a kórházat

Kiengedték a kórházból Iker Casillast, a Porto spanyol futballkapusát, aki edzés közben kapott szívrohamot múlt szerdán.

"Hálás vagyok, és nagy szerencsém volt - mondta hétfő kora délután a 37 éves játékos, aki egyelőre nem kívánt a jövőjéről nyilatkozni. -

Nagyon megható, hogy ennyien szorítottak nekem, annyi biztos, hogy most néhány hét vagy hónap pihenő következik."

Casillas a portói kórházban szívkatéterezésen esett át, majd egy úgynevezett sztentet ültettek be a szervezetébe.

A világ egyik leghíresebb kapusa a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, s karrierje nagy részét a királyi gárdában töltötte: 1999 és 2015 között 725 mérkőzésen lépett pályára, öt bajnoki cím és három Bajnokok Ligája-diadal részese volt. Ezenkívül a spanyol szuperkupát négyszer, a Király Kupát és az európai szuperkupát kétszer-kétszer hódította el. Nála többször csak Raúl öltötte magára a Real mezét, szám szerint 741-szer. A hálóőr 2015 nyarán átigazolt a Portóhoz, amellyel tavaly bajnok volt. A spanyol válogatottban 167-szer lépett pályára, 2008-ban és 2012-ben Európa-, 2010-ben pedig világbajnoki címet nyert a nemzeti együttessel.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×