eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gyilkosság Érden

Egy 60 éves helybeli férfi ellen adott ki elfogatóparancsot a rendőrség.

Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatásában azt írta: a rendőrségre vasárnap este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta. A 60 éves nő halálával összefüggésben a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint felmerült az idegenkezűség gyanúja.

A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben elfogatóparancsot bocsátottak ki Fekete Ferenc István érdi lakos ellen, aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

A 60 éves férfi a nyomozók adatai szerint az NHC 676 forgalmi rendszámú, Renault Scenic típusú, világoskék színű személygépkocsit használja - írták a police.hu-n, ahol a férfiről járművéről is fotót tettek közzé.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×