eur:
392.51
usd:
367.42
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Miha Blazic, a Ferencváros (j) és Bruno Petkovic, a Zágráb (b2) játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott FTC - GNK Dinamo Zagreb első mérkőzésen a zágrábi Maksimir Stadionban 2019. augusztus 6-án.
Nyitókép: Miha Blazic, a Ferencváros (j) és Bruno Petkovic, a Zágráb (b2) játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott FTC - GNK Dinamo Zagreb első mérkőzésen a zágrábi Maksimir Stadionban. MTI/EPA/Antonio Bat

Megvan, mikor csap össze az FTC a Dinamo Zagrebbel

Szeptember 16-án lesz a mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

Az európai szövetség (UEFA) szerdán tette közzé honlapján a forduló nyolc mérkőzéséből hatnak az időpontját: e szerint a magyar és a horvát bajnok két hét múlva esedékes találkozója 19 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

A harmadik körös BL-selejtezős párharcok egy - zárt kapus - mérkőzésen dőlnek el.

Döntetlen esetén hosszabbítás, majd büntetőpárbaj következik, a győztesek a selejtező negyedik fordulójába, azaz a rájátszásába jutnak, a vesztesek pedig az Európa-liga selejtezőjének utolsó fordulójába kerülnek át.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, Az FTC-Dinamo Zagreb csata győztese az azeri Qarabag vagy a norvég Molde együttesével játszik majd a főtáblára jutásért.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×