eur:
393.75
usd:
365.18
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Jekatyerinburg, 2018. június 21.A francia Kylian Mbappe a Franciaország – Peru mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság C csoportjának második fordulójában Jekatyerinburgban 2018. június 21-én. (MTI/AP/Natacha Pisarenko)
Nyitókép: Vadim Ghirda

Mbappé már a negyedik francia válogatott, aki elkapta a koronavírust

Nem játszik a franciák mai Nemzetek Ligája-mérkőzésén Kylian Mbappé. A 21 éves játékos koronavírus-tesztje pozitív lett. Ő a negyedik válogatott játékos, aki elkapta a betegséget.

Mbappé a kötelező karanténbe vonult, így várhatóan nem vesz majd részt klubja, a Paris Saint-Germain a Lens, az Olympique Marseille, a Metz és az OGC Nice elleni mérkőzésén. A francia válogatottak közül korábban a marseille-i kapus Steve Mandanda és a lyoni középpályás Houssem Aouar tesztje is pozitív lett. Paul Pogbáról, a Manchester United középpályásáról már a kerethirdetés előtt kiderült, hogy koronavírusos.

A PSG-nél hat pozitív mintát találtak eddig, Mbappén kívül Neymarról, Paredesről, és Di Maríáról derült ki, hogy megfertőződtek. Thomas Tuchel együttese csütörtökön kapcsolódik be a már két fordulón túljutott francia bajnokságba, a Lens elleni meccsel.

Horvátországban a Dinamo Zagreb egyik meg nem nevezett játékosáról derült ki a fertőzöttség. Csehországban a teljes válogatottat le kellett cserélni, miután a keretben a szlovákok elleni mérkőzés után fertőzöttet találtak. Spanyolországban, az Atlético Madridnál Diego Costa és Santiago Arias kapta el a betegséget. A Juventustól a Barcelonába kerülő Miralem Pjanic ugyancsak karanténba kényszerült.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×