eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Eder Militao, a Real Madrid brazil játékosa koronavírus-tesztelés után távozik a klub valdebebasi sportközpontjából 2020. május 6-án. A felkészülés újrakezdésének első fázisában a futballisták az egészségügyi ellenőrzés kedvező eredményei nyomán láthatnak hozzá az egyéni edzésekhez fizioterapeuták felügyelete mellett.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Chema Moya

Kiderült, ki a Real Madrid koronavírusos játékosa

Vasárnap még csak azt közölte a Real Madrid, hogy az első keret egyik tagja koronavírusos lett, hétfőre kiderült, kiről van szó. Az érintett nagy valószínűséggel nem játszhat az Internazionale elleni, keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Éder Militão koronavírus-tesztje pozitív lett akkor, amikor a Real Madrid játékosai átestek az Internazionale elleni keddi mérkőzés előtt kötelező vizsgálaton. A brazil középhátvédnek az UEFA által előírt módon negatív tesztet kell leadnia hat órával a meccs kezdete előtt, különben hiányozni fog a találkozóról.

Egyelőre úgy fest, biztosan hiányozni fog, mivel a vasárnapi tesztje pozitív lett. A beszámolók szerint egyelőre tünetmentes, ezért reménykedik abban, hogy a következő tesztje negatív lesz – volt hasonlóra példa, de az esélye csekély. A klubnál abban reménykednek, hogy más játékos nem fertőződött meg.

Zinédine Zidane-nak már így is gondjai voltak a védelem összeállításánál,

mivel Lucas Vázquez, Varane, Sergio Ramos, Mendy és Marcelo marad bevethető. Közülük persze össze lehet állítani a hátvédsort, de Daniel Carvajal, Odriozola és Nacho biztosan hiányozni fog.

A Real Madrid közleménye szerint Éder Militão pozitív eredménye mellett az első csapat összes többi játékosa és edzői stábja, valamint a klub összes alkalmazottja kivétel nélkül negatív eredményt adott. Hétfő reggel újra tesztelték a játékosokat, nincs újabb pozitív minta.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×