eur:
395.64
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Twitter

Levágott emberi fejet találtak Toulonban

A testrészt egy dobozban hajították ki egy ház ablakán – vélhetően nem terror áll a háttérben.

Lezárta a rendőrség Toulon belvárosát hétfőn, miután bejelentést kapott arról, hogy egy levágott emberi fejet találtak egy dobozban. A járókelők állítása szerint a fejet tartalmazó dobozt egy ablakból dobták ki az utcára – írja az Origo.

A rendőrség különleges osztaga délután háromkor kivonult a helyszínre. A helyi rendőrség közölte, az üggyel kapcsolatban egy embert őrozetbe vettek és kihallgatása folyamatban van.

A mostani eset azért keltett félelmet, mert tavayl ősszel Párizs közelében a nyílt utcán fejeztek le egy történelemtanárt.

"Semmi nem utal arra, hogy ez a cselekmény bármilyen terroreseménnyel hozható összefüggésbe" - mondta a nyomozást megindító helyi rendőrség az AFP hírügynökségnek.

A források szerint a gyanúsított az előző éjszaka két hajléktalant szállásolt el a lakásában. A rendőrséget riasztották is egy verekedéshez a lakásba.

A lefejezett ember az egyik hajléktalan, a másikat még keresi a rendőrség.

Az őrizetbe vett gyanúsított egy 45 éves, válófélben lévő volt katona, aki haditengerészetnél szolgált.

"Ez a minősíthetetlen cselekmény annak a kifejeződése, amelyet a legszélsőségesebb emberi őrület képes megtenni" - írta Hubert Falco, Toulon város jobboldali polgármestere közleményében. Jelezte azt is, hogy "a barbár cselekményt elkövető férfi indítékai egyelőre nem ismertek".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×