eur:
393.46
usd:
368.01
bux:
66196.34
2024. április 24. szerda György

A nagy égés: önálló műsort kapott a Britney-t sirató fiú

Az Egyesült Államokban saját műsort kap az a fiatal fiú, aki egy maga által készített klipben kedvencét, Britney Spearst siratja.

A 19 éves fiatalember rajongása megdöbbentő. Egy felvételen sírva fakad ki mindazok ellen, akik bántották a sztárt elhíresült fellépése után.

Mint ismert, Britney Spears nagy visszatéréseként harangozták be az énekesnő fellépését az MTV Los Angeles-i díjkiosztó gáláján, a kétgyermekes anya azonban felsült.

Úgy tűnt, hogy Britney-nek nemcsak a házassága ment tönkre, hanem a karrierje is.

A sztár ugyanis nem sok dicséretet kapott azután, hogy a plusz kilói ellenére egy fekete bugyiban és melltartóban lépett színpadra, nehezen ment neki a tánc és rosszul is tátogott a saját számára.

Chris Crocker a kritikák hatására rögzítette felvételét, amelyben megvédi az énekesnőt. Ezen arról beszél: Britney számának címe az, hogy Adj többet (Gimme More), mert az emberek mindig többet és többet akarnak. Pedig örülniük kellene, hogy az énekesnő egyáltalán fellépett előttük.

A fiú felvétele felkerült a YouTube videomegosztó oldalra, ahonnan rekord számú, több mint 8 millió látogató töltötte le, ez pedig meghozta a rajongó számára is a hírnevet.

Szerepelt már a CNN, a Fox News, az MSNBC adásában és Howard Stern műsorában is.

Most azonban egy televíziós csatorna egy önálló műsort ajánlott a fiúnak, aki egyébként mélyen vallásos nagymamájával él és aki vállalja homoszexualitását. A fiú csak amiatt aggódik, hogy a végén még népszerűbb lesz, mint Britney.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×