eur:
385.98
usd:
355.21
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Csodagól a spanyol bajnokságban, de a győzelemhez kevés volt – videó

Angel Correa mindenkit meglepett, de az Atletico így sem tudta megtartani az előnyét.

Az Atlético Madrid 2-2-es döntetlent játszott vasárnap este a Villarreal otthonában, a spanyol futballbajnokság 20. fordulójában. A négygólos meccs nem mindennapi góllal indult.

Angel Correa a félpályán szerzett labdát, majd felnézett, és még a kezdőkörből emelt Geronimo Rulli kapujába. Az argentin kapus a tizenhatoson kívülről hiába szaladt vissza, védeni már nem tudott.

A Villarrealnak a bekapott gól után sem volt sok szerencséje. Előbb Gerard Moreno büntetőt rontott, majd Dani Parejo gólját kezezés miatt nem adta meg a VAR. Később aztán Pau Torres és Alberto Moreno góljaival mégis sikerült fordítani.

Geoffrey Kondogbia a 67. percben állította be a 2-2-es végeredményt. Az Atlético a negyedik, a Villarreal a nyolcadik helyen áll a bajnokságban, amelyet öt pont előnnyel a Real Madrid vezet.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×