eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 4-én közreadott felvétel Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagról, amint a mezét fogja a hivatalos bemutatója előtt Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/an-Naszr

C. Ronaldo most kettőt vágott - Videó

Cristiano Ronaldo megtalálni látszik a helyét Szaúd-Arábiában, a szaúdi bajnokság élmezőnye pedig kezd hasonlítani egy világválogatotthoz.

A kezdeti bukdácsolás után Cristiano Ronaldo mintha elkezdett volna történelmet írni a szaúdi bajnokságban - írja a liner.hu.

Cristiano Ronaldo nélkül talán sosem indul be az az átigazolási lavina, melynek részeként sztárok, világsztárok teszik át a székhelyüket a Közel-Keletre. Egyre nagyobb nevek igazolnak át. A folyamatnak még mindig nincs vége, és már Benzema, Neymar, Mané, illetve többek között Mahrez is a szaúdi ligában játszik.

A televíziós közvetítések révén pedig Magyarországon is figyelemmel követhetőek azok a mérkőzések, amelyekben Ronaldo az Al Nassr játékosa. Ronaldo a legutóbbi meccsen két góllal vette ki a részét a fölényes sikerből.

Az Al Shababot fogadták az aktuális fordulóban, és a közel 40 éves Ronaldo már a 13. percben eredményes volt, büntetőből. Nem sokkal az első félidő lefújása előtt a portugál klasszis ismét büntetőt rúghatott, és ezúttal sem hibázott.

A mesterhármas is meg lehetett volna neki, de a kapufa kifogott rajta, viszont abból is gól született, csak a csapattársa fejezte be a támadást. Mané két perccel azt követően köszönt be, hogy Ronaldo berúgta a második büntetőjét a 38. percben.

A 63. percben is büntetőt rúghattak a hazaiak, viszont Ghareeb hibázott. A 78. percben emberelőnyhöz jutott az Al Nassr, amit 2 perccel a piros lap után gólra is váltott Alganham révén. Az Al Nassr azonban ezzel a győzelmével is csak a 6. helyen áll 6 ponttal, míg az Al Ittihad és az Al Ahli mérlege tökéletes, 4 mérkőzést követően 12 pontosak a tabella élén.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×