eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Összeroncsolódott autóbusz a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél 2023. október 25-én. A jármű hajnalban oldalával az árokba csapódott. A balesetben egy ember meghalt, huszonnégyen megsérültek, közülük egy ember súlyosan. A busz ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt egy ember a seregélyesi buszbalesetben, súlyos sérült is van – képek

50 ember volt a buszon, sokakat a tűzoltók szabadítottak ki.

Egy ember életét vesztette abban a balesetben, amely szerda hajnalban történt a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Seregélyes, 2023. október 25.
Összeroncsolódott autóbusz a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél.
MTI/Mihádák Zoltán
Seregélyes, 2023. október 25. Összeroncsolódott autóbusz a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél. MTI/Mihádák Zoltán

Győrfi Pál tájékoztatása szerint a férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett és már nem lehetett rajta segíteni. A balesetben huszonnégyen sérültek meg, közülük egy ember állapota súlyos, ő fejsérülést és lábtörést szenvedett - tette hozzá a szóvivő.

A balesethez 14 mentőegységet riasztottak,

a sérülteket a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórházba szállították - mondta Győrfi Pál, jelezve: a mentést a rossz látási viszonyok és a zuhogó eső is nehezítette.

Seregélyes, 2023. október 25.
A jármű hajnalban oldalával az árokba csapódott.
MTI/Mihádák Zoltán
Seregélyes, 2023. október 25. A jármű hajnalban oldalával az árokba csapódott. MTI/Mihádák Zoltán

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közlése szerint az autóbusz oldalával az árokba csapódott; ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Seregélyes, 2023. október 25.
A busz ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.
MTI/Mihádák Zoltán
Seregélyes, 2023. október 25. A busz ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. MTI/Mihádák Zoltán
Seregélyes, 2023. október 25.
A balesetben egy ember meghalt, huszonnégyen megsérültek, közülük egy ember súlyosan. 
MTI/Mihádák Zoltán
Seregélyes, 2023. október 25. A balesetben egy ember meghalt, huszonnégyen megsérültek, közülük egy ember súlyosan. MTI/Mihádák Zoltán
Címlapról ajánljuk
Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

A nagy nemzetközi sportesemények kapcsán általában a közvetlenül látható eredményeket értékeljük, vagyis a kimagasló sportteljesítményt, ugyanakkor sokan felhívják a figyelmet arra a hosszú évekig tartó munkára és a kitartásra is, amely egy-egy teljesítmény mögött áll – ez áll az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzésében, amely az olimpikonná válás árát vizsgálta.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×