eur:
387.62
usd:
359.93
bux:
69201.95
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

Bizarr módszerrel kezelik az Arsenal sztárjának sérülését

Meglehetősen bizarr módszerrel próbálja kezeltetni sérült bokáját Robin van Persie, az Arsenal holland labdarúgója. A csatár egy szerb nőhöz utazott, aki ló placentával masszírozza be a sérült testrészt.

Robin van Persie a szombati Hollandia-Olaszország barátságos meccsen sérült meg. A támadó Giorgio Chiellini belépője után kért cserét, és mint kiderült, részlegesen elszakadt a bokaszalagja.

Az Arsenal egyik legjobb formában lévő játékosának az orvosok becslése szerint 6-7 hetet kell kihagynia, így a Chelsea, a Liverpool és az Aston Villa elleni bajnoki meccseken sem játszhat. A holland futballista mindent megtesz, hogy lerövidítse a kényszerpihenőt, ezért hajlandó egy furcsa kezelésnek is alávetni magát.

Van Persie Belgrádba utazik, ahol egy háziasszony, Mariana Kovacsevics lovak méhlepényével keni be sérült bokáját. A kezelést volt eindhoveni csapattársai ajánlották a támadónak, aki úgy gondolja, nem kockáztat semmit a furcsa eljárással.

"Egyeztettem a klub orvosaival, akik engedélyezték a kezelést számomra. Ez bajt nem okozhat, ha pedig segít, az csak jó" - mondta a játékos.

A placenta rengeteg proteint tartalmaz, de a kezelés eredményessége még nem bizonyított - vélekedett ugyanakkor az egyik brit lapban megszólaltatott orvos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Megindulhatott az offenzíva Ukrajna második legnagyobb városa ellen, felpörgött az orosz hadigépezet – Híreink az orosz–ukrán háborúról pénteken

Megindulhatott az offenzíva Ukrajna második legnagyobb városa ellen, felpörgött az orosz hadigépezet – Híreink az orosz–ukrán háborúról pénteken

Pénteken arról érkeznek jelentések, hogy az orosz erők átlépték a határt Harkiv megyénél, és Ukrajna második legnépesebb városa, Harkiv felé tartanak. Ukrajna régóta számít egy ilyen támadásra, az utóbbi időben Oroszország egyre hevesebben ágyúzta a várost. Ukrán drónok csaptak le a Kalugai területen, egy olajfinomítóban tűz ütött ki. Orosz közlések szerint Moszkvától délre, valamint a Brjanszki és a Belgorodi területen is ukrán drónokat lőtt le a légvédelem. A brit védelmi minisztérium hírszerzési jelentése szerint márciusról áprilisra jelentősen növekedett az orosz támadások száma Kelet-Ukrajnában, Csasziv Jarnál 200 százalékos növekedés volt. Csütörtökön megtartották Moszkvában a Győzelem napi katonai parádét, amely ezúttal is szerényre sikeredett. Vlagyimir Putyin Mihail Misusztyin eddigi kormányfőt javasolja továbbra is miniszterelnöknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×