eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Magas, de legalább ezen a héten nem emelkedik az üzemanyagok ára

Nem változik ezen a héten az üzemanyagok ára, miután a múlt héten hat forinttal nőtt a benzin és három forinttal emelkedett a gázolaj ára - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.

Így a benzin átlagos ára a 330 forintos szinten marad, a gázolajé pedig 303 forint. A legdrágább töltőállomásokon a jelenlegi adatok alapján 346 forint a benzin literenkénti ára, míg gázolajat legdrágábban 324 forintért tankolhatunk.

A bioetanol (E85) átlagos ára 230 forint, az autógáz országos átlagára 175 forint.

Egy évvel ezelőtt a benzin átlagára 255, a gázolajé 250 forint volt. Az idei évben eddig 17 forinttal emelkedett a benzin és kilen forinttal nőtt a gázolaj ára.

Az olaj hordónkénti ára 80 dollár körül alakul.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×