kultúra

Whitney Houston lánya anyja nyomdokaiba lép

2012. március 12., hétfő 20:20     InfoRádió / MTI
    Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -
Anyja nyomdokait követi a februárban elhunyt Whitney Houston lánya.
 

1

Bobbi Kristina vasárnap mesélt terveiről Oprah Winfrey televíziós műsorában. Anyja nyomát követve "énekelni, kicsit táncolni és színészkedni" fog.

"Ez nagy nyomással jár, de ő már felkészített erre" - mondta a 19 éves lány, aki először adott interjút Whitney Houston halála óta.

Bobbi Kristina az énekesnőnek Bobby Brown énekessel kötött viharos házasságából született. Houston végrendelete alapján minden vagyonát ő örökölte.

Az énekesnő sógornője, Patricia Houston szintén beszélt Winfreynek a dívához fűződő kapcsolatáról. Mint elmondta, több előjele volt már a tragédiának, de a halál bekövetkezte őt is váratlanul érte.

"A dolgok valóban megváltoztak. Az utóbbi időben kevesebbet kellett aggódni a drogok miatt, de láttam, hogy álmokat kerget. Rossz helyeken kereste a szeretetet" - fejtette ki Patricia Houston.

Whitney Houstont február 11-én találták holtan szállodai szobája kádjában Beverly Hillsben. A halál oka egyelőre ismeretlen, de feltételezések szerint a 48 éves énekesnő valószínűleg gyógyszerek és alkohol keveréke miatt halt meg. A boncolás eredményét néhány napon belül ismertetik.

Az I Will ALways Love You című slágereihez hasonló dalokkal világhírnévre szert tevő Houston életében több mint 170 millió lemezt adott el, de súlyos drog- és alkoholproblémákkal küzdött.

 
> időjárás
> aréna Aréna podcasting Aréna videók 2016.02.14. Vasárnap, 18:00
2016.02.14. Vasárnap, 18:00
Jankovics Marcell rajzfilmrendező, a Magyar Művészeti Akadémia alelnöke
 
> Hallgassa meg az Aréna korábbi adásait
> Nézze meg az Aréna korábbi adásait
> 24 óra > 48 óra > 1 hét
OKOSRÁDIÓ MOBIL/TABLET
BBC Front page
BBC News is editorially independent. Its appearance on this site should not be taken as an endorsement.

Add a Startlaphoz