eur:
388.71
usd:
361.79
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely
Párizs, 2018. július 29.Geraint Thomas, a Sky összetettben vezető brit versenyzője elhajt a párizsi diadalív mellett a 105. Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny utolsó 21., Houilles és a párizsi Champs-Elysées közötti 116 kilométeres szakaszán 2018. július 29-én. (MTI/EPA/Christophe Petit Tesson)
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Tour de France - A szervezők korábbra hoznák a jövő évi rajtot

Így kerülnék el az ütközést az idén nyárról 2021-re halasztott tokiói olimpiával.

"Megerősíthetem, a Tour menedzsmentje megkeresett minket, hogy a Nagy Rajt szerződésben foglalt időpontjáról tárgyaljunk" - olvasható Frank Jensennek, Koppenhága főpolgármesterének nyilatkozata az olimpiai sportágakkal foglalkozó insidethegames.biz honlapon.

A világ legrangosabb kerékpáros versenye a tervek szerint jövőre július 2-án egyéni időfutammal rajtol a dán fővárosból, majd július 25-én ér véget Párizsban, csakhogy az ötkarikás játékok 23-án kezdődik, ráadásul a férfi mezőnyversenyre 24-én kerül sor Tokióban, ami közvetlen ütközést jelentene.

A dán szervezőknek komoly logisztikai problémát okoz az időpont módosítása, mivel a szintén egy évvel elhalasztott labdarúgó Európa-bajnokság egyik nyolcaddöntőjét június 28-án rendezik Koppenhágában, ennek időpontját pedig nem lehet megváltoztatni. A jövő évi Tour de France első három szakaszát rendeznék Dániában.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×