eur:
394.56
usd:
369.8
bux:
65127.71
2024. április 19. péntek Emma
München, 2017. április 26.Carlo Ancelotti, a német Bayern München vezetőedzője a Borussia Dortmund elleni mérkőzésen a labdarúgó Német Kupa elődöntőjében Münchenben 2017. április 26-án. (MTI/EPA/Christian Bruna)
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Kirabolták Carlo Ancellottit

Rablók jártak Carlo Ancelottinál pénteken este, s az Everton labdarúgócsapata vezetőedzőjének széfjével távoztak a merseyside-i otthonból.

A Football Italia portál beszámolója szerint két feketeruhás, álarcos férfi tört be a liverpooli együttes olasz trénerének házába, ahol csak a lánya tartózkodott, de nem esett bántódása.

A 61 éves szakember, aki korábban többek között a Juventust, a Paris Saint-Germaint, a Bayern Münchent, a Real Madridot és a Chelsea-t is irányította, 2019-ben a Napolitól szerződött az Evertonhoz. Klubcsapataival húsz nagy trófeát nyert, a Reallal egyszer, az AC Milannal kétszer diadalmaskodott a Bajnokok Ligájában.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×