eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Döntetlennel tért vissza a Hertha BSC

Dárdai Pál fia gólpasszt adott a Mainz ellen.

A Szalai Ádámmal felálló Mainz hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Dárdai Pál vezette Hertha BSC-vel a német labdarúgó Bundesliga hétfőn pótolt mérkőzésén.

A házigazdáknál a magyar válogatott csatár a 72. percig volt pályán, míg a túloldalon a tréner fia, Dárdai Márton végigjátszotta a meccset, és az ő szabadrúgása után szerzett vezetést a berlini csapat.

A találkozóra eretedileg a 29. fordulóban került volna sor, de április 15-én kiderült, hogy Dárdai Pál, Admir Hamzagic másodedző és három játékos megfertőződött a koronavírussal, ezért az egész csapatnak karanténba kellett vonulnia két hétre. Az érintett futballisták közül Dodi Lukebakio és Marvin Plattenhardt még csak egyéni edzéseket végez, a norvég kapus, Rune Jarstein pedig a mostani idényben már nem játszhat, mert nála súlyos volt a fertőzés lefolyása.

A Hertha - melynek három bajnokiját el kellett halasztani - a mainzi meccs után, csütörtökön a Freiburg ellen lép pályára, vasárnap pedig az Arminia Bielefeldet fogadja.

A berliniek továbbra is a kiesést jelentő 17. helyen állnak a tabellán, két pontra az osztályozós pozícióban lévő 1. FC Kölntől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×