eur:
394.42
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Niklas Süle, a Bayern München játékosa (k) sárga lapot kap Daniele Orsato olasz játékvezetőtől a Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának lisszaboni döntőjében játszott mérkőzésen 2020. augusztus 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Miguel A. Lopes

Nagy riválishoz távozik a Bayern védője

Niklas Süle úgy érezte, nem becsülik meg eléggé a Bayernnél.

Niklas Süle, a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München válogatott védője a szezon végén a Borussia Dortmundhoz szerződik.

A Dortmund hétfőn jelentette be, hogy négy évre szóló megállapodást kötött a 195 centiméter magas futballistával.

A 26 éves Sülének lejár a szerződése, így ingyen távozik a müncheniektől, klubváltása mögött ügynöke, Volker Struth nyilatkozata szerint nem pénzügyi okok állnak, hanem az, hogy a játékos szerint nem becsülik meg őt eléggé a bajoroknál.

Süle a Hoffenheim színeiben mutatkozott be a Bundesligában, 2017-ben a Bayern 20 millió eurót adott érte, a Bundesligában összesen 213 mérkőzésen lépett pályára, a német válogatottban 37 meccse van.

A Bayernnek állítólag már megvan a terve Süle pótlására, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea két belső védőjének, az ugyancsak német válogatott Antonio Rüdigernek, illetve a dán Andreas Christensennek is lejár a szerződése, azaz ingyen "vihetők".

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×