eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Magyar szurkolók a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2023. március 27-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Váratlan fordulat: zárt kapuk mögött játssza sorsdöntő Eb-selejtezőjét a labdarúgó-válogatott

A rendező bolgár szövetség biztonsági okokból megváltoztatta a november 16-i Bulgária–Magyarország Eb-selejtező helyszínét, időpontját, illetve úgy döntött, hogy nem léphetnek be szurkolók a stadionba.

A Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) azt kezdeményezte, hogy a november 16-i Bulgária–Magyarország Eb-selejtező mérkőzést Szófia helyett Plovdivban rendezhesse meg, az eredetileg meghirdetett – magyar idő szerinti – 20.45 óra helyett 18 órás kezdéssel – írja az MLSZ honlapja.

Mivel a bolgár rendőrség a találkozó eredeti időpontban, nézők előtti szervezéséhez nem járult hozzá, az UEFA a rendkívüli körülményekre tekintettel elfogadta a találkozó zárt kapuk mögötti megrendezését. A bolgár szövetség annak érdekében döntött így a találkozó előtt tíz nappal, hogy elkerüljön bármilyen nem kívánatos történést, illetve esetleges atrocitást.

Az MLSZ sajnálattal értesült a változásról, és arról tájékoztatja a mérkőzésre jegyet vásárolt szurkolókat, hogy a belépők árát természetesen visszatéríti. A jegytulajdonosokat a szövetség hamarosan e-mailben felkeresi – közölte a magyar szövetség.

A magyar válogatott Bulgáriában bebiztosítja Eb-részvételét, ha szerez egy pontot a nem rég szövetségi kapitányt is váltó házigazdák ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×