sport

Szilágyi Áron: Teltház van

2012. szeptember 23., vasárnap 13:20     InfoRádió
Teltház van a Vasas vívótermében, már nem engednek kardozni több gyereket, mivel szeptemberben 90 fiatal kezdett el edzeni - mondta az InfoRádiónak az olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron, miután átvehette a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét a Parlamentben.
 

1


Pozitív irányba mozdult el a vívás - mondta az InfoRádiónak Szilágyi Áron, aki a Parlamentben a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét vehette át. A londoni olimpián aranyérmes kardvívó hozzátette, hogy szeptembertől rengetegen kezdtek el vívni.

Sok visszajelzést kapok annak kapcsán, hogy a fiataloknak tetszik a sportág és az az attitűd, amit képviselek. Ősztől kilencven gyerek kezdett el vívni a Vasasban, ahol a kardozóknál már teltház van, így inkább párbajtőrözni küldték az újonnan érkezetteket - mondta a sportoló, aki bízik abban, hogy ez a lelkesedés sokáig kitart.

Szilágyi Áron beszélt arról is, hogy a pihenés október közepéig tart, akkor kezdi el a felkészülést a decemberi országos bajnokságra és a jövő évi világkupa-sorozatra. A legnagyobb verseny jövő augusztusban lesz, Budapesten rendezik ugyanis a vívó világbajnokságot.
Hanganyag: Szabó Gergő

Meghallgatom a hanganyagot


 
> időjárás
> aréna Aréna podcasting Aréna videók 2016.02.09. Kedd, 18:00
2016.02.09. Kedd, 18:00
Tóbiás József, az MSZP elnöke, a parlamenti frakció vezetője
 
> Hallgassa meg az Aréna korábbi adásait
> Nézze meg az Aréna korábbi adásait
> 24 óra > 48 óra > 1 hét
OKOSRÁDIÓ MOBIL/TABLET
   > VLV

Add a Startlaphoz