eur:
392.52
usd:
365.82
bux:
66506.84
2024. április 26. péntek Ervin

Tolvajok, ingatlanspekulánsok, csalók - a mozikban

Egy szerb gengsztertörténet, egy spanyol szerelmi háromszögről szóló vígjáték, és egy amerikai családi komédia Brendan Fraser főszereplésével - ezek a filmek szerepelnek a hét mozibemutatói között. A premierekről Dudás Viktor, a Vox Mozimagazin főszerkesztője mondott véleményt.

Drágán add a rétedet

rendező: Roger Kumble, szereplők: Brendan Fraser, Brooke Shields


"Ezt a történetet már láttuk a Túl a sövényen című fantasztikus animációs filmben, és ott lényegesen jobban szórakoztunk ezen a történeten. Az állatokat betanító idomárok remek munkát végeztek, sajnos ez Brendan Fraser és Brooke Shields alakításáról már nem mondható el."

Szerelem és egyéb bűnök
rendező: Stefan Arsenijevic, szereplők: Anica Dobra, Vuk Kostiæ


"Remek példa arra, hogy Kelet-Európában is tudnak érdekes filmeket készíteni, amelynek a története nem túl bonyolult, mégis nagyon érdekesen mesélik el. Főszereplője, Anica Dobra, könyvelőt alakít, aki a védelmi pénzek begyűjtésének napján gondol egyet és felmarkolja a teljes összeget, és gengszter főnöke összes pénzét meglovastítva szeretné elhagyni az országot; ebből adódnak a bonyodalmak."

Mediterrán finomságok
rendező: Joaquín Oristrell, szereplők: Olivia Molina, Alfonso Bassave, Paco León


"Egy igazi hangulatos nyári film, amelyben egy szerelmi háromszöget mutat be a rendező, Joaquín Orisrell. A háromszög érdekessége épp az, hogy szemben azzal, ami a való életben nem szokott működni, ők hárman csak akkor tudnak tökéleteen együtt élni, ha ez a bonyolult viszony fennáll köztük. A hónap egyik kimagasló alkotása."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×