eur:
395.08
usd:
371.04
bux:
65161.94
2024. április 19. péntek Emma

Melyik tévécsatornán láthatjuk a nemzetközi kupameccseket?

Kedden folytatódik az európai kupaszezon, két találkozó lesz a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is. Összeállításunkból megtudhatják, hogy a mérkőzéseket melyik tv-csatornán láthatják.

Ahogy ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörének első két fordulójában, úgy most sem a TV2-n, hanem a cégcsoporthoz tartozó másik csatornán, a PRO4-en lehet majd látni a legrangosabb európai kupasorozat nyolcaddöntőjének találkozóit.

Akkor heves reakciókat váltott ki a nézőkből, hogy egy kevésbé elérhető adóra tették a közvetítéseket. Ez azonban csak két körön át volt így, mivel az Európai Labdarúgó Szövetség nem egyezett bele, hogy egy kis csatorna közvetítse a meccseket. A PRO4 mellett láthatnak BL-meccseket a nézők a Digisporton is.

Az AGB tavalyi adatai szerint a PRO4 a háztartások 16,3 százalékában érhető el, ami 648 ezer lakást jelent. A DigiSport 34 százalékban, 1 millió 352 ezer háztartásban fogható. A Bajnokok Ligája-közvetítések kommentátora a PRO4-en továbbra is Hajdú B. István lesz, aki szakértők segítségével elemzi a mérkőzéseket.

Az első ilyen találkozó ma este a Leverkusen és a címvédő Barcelona összecsapása lesz, ezt 20.45-től láthatják. Szintén a PRO4-en 22.50-től felvételről adják a Lyon és a APOEL mérkőzését.

A Digisporton ezt a mérkőzést 20.45-től élőben adják, majd 23 órától összefoglalóval jelentkezik a csatorna.

Szerdán csak a Digisporton láthatnak BL nyolcaddöntőt. Két mérkőzés is lesz élőben: a zord orosz tél miatt korábban, 17.45-kor kezdődik a szentpétervári Zenit és a Benfica találkozója. 20.45-től a megszokott időpontban a forduló rangadóját, a Milan-Arsenal összecsapást láthatják. Az elmúlt két évhez hasonlóan BL nyolcaddöntője a jövő héten folytatódik, szintén kedden és szerdán két-két mérkőzéssel.

A csúcsfutball mellett már ma folytatódik az Európa Liga is, amelyben ezúttal a kontinens topcsapata közül is érdekelt néhány. A mai napon a Digisport nézői 12 órától a Rubin Kazany és Megyeri Balázs csapata, az Olimpiakosz meccsét láthatják, 18.30-től pedig a Braga és a Besiktas találkozóját.

A Bajnokok Ligájából kiesett Manchester United csütörtökön az Ajax vendége lesz, ezt a meccset a Story 4 Tv nézői láthatják majd 18.55-től. A Digisport ezen a napon is várja a szurkolókat. Az Európa Ligából 18.45-kor a Lazio és Atletico Madrid meccsét, 21 órától pedig a Porto és Manchester City mérkőzését adják, 23 órától pedig kezdődik az összefoglaló.

A kedd esti Bajnokok Ligja-összecsapásokon kívül továbbra is a PRO4-en lesz látható péntek esténként a BL-magazin. Ezt egyébként szombatonként a TV2-n is megnézhetik. A Bajnokok Ligája elődöntőit és döntőjét már a TV2-n láthatják.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×