eur:
394.29
usd:
370.34
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Épületnek ütközött a rendőrök elől menekülő csempész Sonkádon

Épületnek ütközött gépkocsijával egy rendőrök elől menekülő csempész Sonkádon, a 22 éves férfi könnyebb sérüléseket szenvedett - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-t.

A férfit Tiszabecs és Sonkád között szerdán igazoltatni akarták a járőrök, de ő figyelmen kívül hagyta a megállásra felszólító jelzést, és nagy sebességgel továbbhajtott.

A rendőrök követték az autót, amely Sonkád belterületén kanyarodás közben kisodródott és egy élelmiszerbolt falának ütközött. A járművet vezető 22 éves helyi lakos kocsijában hatezer doboz ukrán zárjegyes cigaretta volt, amelynek jövedéki törvény alapján számított értéke csaknem ötmillió forint.

Az ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal indított eljárást.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×