eur:
393.8
usd:
368.21
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A pornómogul beismerte: "felajánlották Britney Spears szexvideóját"

Egy vezető pornómogul kijelentette, hogy két nappal azután, hogy bejelentette válási szándékát, valaki felajánlotta neki a Britney Spearsről készített szexvideót.

David Hans Schmidt biztos abban, hogy létezik a Britney Spears és válófélben lévő férje, Kevin Federline szexuális együttlétét megörökítő felvétel.

Márpedig a pornómogul alighanem tudja miről beszél, hiszen korábban ő hozta nyilvánosságra több hollywoodi sztár (a többi között Collin Farrell és Jamie Foxx) hasonló felvételét.

"Két nappal azután, hogy Britney beadta a válókeresetet, egy személy felvette velem a kapcsolatot, aki arra tett utalásokat, hogy a birtokában van egy digitális felvétel Britney Spears és Kevin Federline szexuális együttlétéről" - mondta David hans Schmidt.

"A férfi elegendő nevet tudott és megfelelő számú résztvevő felet azonosított ahhoz, hogy kijelenthessük, a felvétel létezik" - mondta a pornómogul.

Britney Spears múlt hétfőn adta be a válókeresetet, amit másnap jelentettek be. Férjét erről sms-ben értesítette...

A héten kerültek nyilvánosságra egy állítólagos négy órás szexvideó állítólagos részletei. A felvétel a hírek szerint Britney Spears és Kevin Federline nászútján készült és jelenleg az (újabban énekesi babérokra törő) férfinél található, aki már kapott is egy 26 millió fontos (10 milliárd forintos) ajánlatot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×