eur:
392.8
usd:
367.81
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
GENEVA, SWITZERLAND - AUGUST 12:  (L-R) Dr. Johannes Peil and Michael Schumacher speak to the media during a press conference at Hotel Intercontinental on August 12, 2009 in Geneva, Switzerland. The 40-year-old Schumacher canceled his announced comeback to Formula One due to neck problems from injuries caused by a motorcycle accident in February. German racing legend Schumacher retired from racing in 2006, but he planned to replace the injured Massa for the European Grand Prix in Valencia on August 23. (Photo by Pierre Antoine Grisoni/Bongarts/Getty Images)
Nyitókép: Getty Images

Elhunyt Michael Schumacher orvosa

Elhunyt Johannes Peil, aki másfél évtizeden keresztül volt a Schumacher család orvosa. Ő kezelte elsőként a hétszeres Forma–1-es világbajnokot a 2013-as, súlyos síbalesete után.

Johannes Peil 67 éves korában, rákbetegségben hunyt el Frankfurtban – írja a német Bild online kiadása alapján a hirado.hu.

Amikor Michael Schumacher 2013-ban koponyaalapi töréssel és súlyos agyi traumával járó síbalesetet szenvedett a francia Alpokban, a hétszeres Forma–1-es világbajnok felesége, Corinna még a sípályáról felhívta telefonon Peilt, hogy a tanácsát kérje. Az orvos azonnal kocsijába ült, és a grenoble-i klinikára sietett.

Peil magánklinikáján olyan sportcsillagokat kezelt, mint a 2016-os Forma–1-es világbajnok Nico Rosberg, a tornász világ- és Európa-bajnok, olimpikon Fabian Hambüchen, vagy a németek asztaliteniszező szupertehetsége, Timo Boll.

Peilnél tavaly nyár elején diagnosztizáltak tüdőrákot. Két héttel ezelőtt tüdőgyulladással és vérmérgezéssel került a frankfurti egyetemi kórházba, de az immunrendszere a kemoterápia miatt rendkívül legyengült, és a sportorvos múlt pénteken elvesztette a betegséggel vívott harcát, halálát azonban csak szerdán jelentették be.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×