eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szoboszlai Dominik az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában játszott Nottingham Forest - Liverpool FC mérkőzésen Nottinghamben 2024. március 2-án. A listavezető Liverpool Darwin Nunez 99. percben fejelt góljával 1-0-ra nyert a Nottingham Forest otthonában.
Nyitókép: MTI/AP/Rui Vieira

Feltették a nagy kérdést Szoboszlairól Kloppnak

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője szerint „nagyon kemény időszak” volt Szoboszlai Dominik számára, amíg sérülése miatt nem edzhetett és nem játszhatott, a visszatérését illetően viszont óvatosnak kellett lenniük.

A csapattól az idény végén távozó szakember a Sparta Praha elleni Európa-liga-nyolcaddöntőt megelőző sajtótájékoztatón beszélt erről az M4 Sport helyszíni stábjának, és hangsúlyozta, "nagyon jó", hogy a magyar válogatott csapatkapitánya visszatért a Liverpool keretébe.

„Imád futballozni, úgyhogy ez egy nagyon kemény időszak volt a számára. Nem olyan jellegű volt a sérülése, ami mindennapos fájdalommal jár, viszont nem volt szabad siettetnünk a visszatérését. Igazából 2-3 héttel ezelőtt már elkezdhette volna az edzéseket a csapattársakkal, de az orvosi stáb minden tagja azt tanácsolta, hogy legyünk óvatosak, ezért így tettünk” – fogalmazott az 56 éves német edző, aki arról viszont nem akart beszélni, hogy a csütörtök esti meccsen kezdőként számít-e a 23 éves középpályásra.

„Jó, hogy visszatért, a legutóbbi bajnokin néhány percet már játszott is, most pedig itt van a keretben. A többit majd meglátjuk”

– mondta Klopp.

A Liverpool argentin világbajnok játékosa, Alexis MacAllister szintén elismerően nyilatkozott Szoboszlairól, kiemelve, hogy nemcsak „nagyszerű játékos”, hanem „remek srác” is. „Nagyon jól teljesít, amióta itt van, és bár volt egy kihagyása a sérülése miatt, így sem lehet elfelejteni, hogy mennyi pluszt ad ennek a csapatnak. Ugyanolyan fontos láncszeme a Liverpoolnak, mint a többi játékos” – fogalmazott MacAllister.

A Liverpool csütörtökön 18.45-től lép pályára Prágában, a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×