eur:
395.15
usd:
371
bux:
65118.41
2024. április 19. péntek Emma

A külügyminiszterrel randevúzott a legendás rockbanda

Condoleeza Rice amerikai külügyminiszter életében mindösszesen négy rockkoncerten volt, ám az amerikai Kiss együttes "jó fejnek" tartja a politikust.

Condoleeza Rice egy Irakról szóló nemzetközi konferencia után svéd kollégájával, Carl Bildttel vacsorázott egy XIX. századi villában, amikor telefonhívást kapott: a Kiss együttes turnéja során a skandináv fővárosba érkezett, és szeretne találkozni az amerikai külügyminiszterrel.

A tárcavezető és kísérete visszatért szállodájukba, ahol a konferenciateremben a rockzenészek várták a politikust. A nevezetes találkozón közös fényképek is készültek.

Az amerikai külügyminiszter, aki zongorázik, s egykoron a zenei pályát fontolgatta mielőtt a politológia és a szovjetológia iránt kezdett érdeklődni, azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy mindenfajta zenét kedvel. Ugyanakkor eddig mindössze négy rockkoncerten vett részt.

Tízévesen elment Paul Revere és a Raiders koncertjére. A következő rockkoncertig hat év telt el: tizenhat évesen, az első randevúján az amerikai légierők kadétjával a Smokey Robinson és a Miracles fellépésére váltottak jegyet. Később Condoleeza Rice meghallgatta az Earth Wind and Fire, valamint a U2 koncertjét.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×