eur:
393.88
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa, miután megszerezte csapata első gólját a Chelsea ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. április 12-én.
Nyitókép: MTI/AP/Jose Breton

A Milan egy-, a Madrid kétgólos előnyt szerzett

Mindkét hazai csapat előnyt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai játéknapján. A Real Madrid 2-0-ra nyert a Chelsea, a Milan pedig 1-0-ra a Napoli ellen. A visszavágókat a jövő héten rendezik.

REAL MADRID–CHELSEA 0-0: A házigazdák összeállítása: Courtois – Carvajal, Alaba, Militao, Camavinga – Modric, Kroos, Valverde – Rodrygo, Benzema, Vinícius. A londoni Kékek: Kepa – James, Fofana, Thiago Silva, Koulibaly, Chilwell – Fernandez, Kanté, Kovacic – Sterling, Joao Félix

AC MILAN–SSC NAPOLI 0-0: A két kezdőcsapat, AC Milan: Maignan - Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez - Krunic, Tonali, Brahim Diaz, Bennaszer, Rafael Leao - Giroud. Napoli: Meret - Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Mario Rui - Zambo Anguissa, Lobotka, Elmasz, Lozano, Zielinski - Kvarachelia

REAL MADRID–CHELSEA 0-0: A második percben Joao Felix a félpályáról kiugrott, egy kontra végén lőtt, Courtois védett.

AC MILAN–SSC NAPOLI 0-0: A Napoli máris góült szerezhetett volna, a grúz Kvarachelia labdáját Calabria és Krunic a gólvonal közelében tisztázta.

REAL MADRID–CHELSEA 0-0: A mérkőzés első negyedórájában kifejezetten jól állt a lábán a Chelsea,szilárdan védekezett, s bátran kontrázott. A Madrid egyetlen helyzete Benzema előtt adódott, nehéz szögből lőtt, Kepa védett.

AC MILAN–SSC NAPOLI 0-0: A Napoli támadásai sokkal hatékonyabbak eddig, a Milan nem játszik jól.

REAL MADRID–CHELSEA 1-0: A 21. percben Carvajal beemelte a védők mögé a labdát, Vinícius kapura segítette. Kepa csak odébb tudta tolni, de karim Benzema jókor volt jó helyen, élete legkönnyebb gólját lőtte.

REAL MADRID–CHELSEA 1-0: Szinte az első ellenakcióból Reece James beadása után Raheem Sterling kapura tette a labdát, Courtois nagyot védett.

REAL MADRID–CHELSEA 1-0: Brazilok egymás között! Vinícius a nagy szólója végén kapura emelte, Thiago Silva látványos mozdulattal hárított a gólvonal közelében Rodrygo elől.

AC MILAN–SSC NAPOLI 0-0: Több mint egy fél félidőt kellett várni az első Milan-helyzetre. Rafael Leao vágtázott végig a támadó térfélen, de a kapu mellé lőtt.

REAL MADRID–CHELSEA 1-0: Megváltozott a játék a második negyedórára, átvette a Madrid az irányítást.

REAL MADRID–CHELSEA 1-0: Alaba csúsztatását fogta Kepa.

AC MILAN–SSC NAPOLI 1-0: Mondhatni a semmiből vezetést szerzett a Milan. Brahim Diaz Rafael Leaóhoz játszott, akinek keresztbe rúgott labdáját Bennaszer a hálóba lőtte.

AC MILAN–SSC NAPOLI 1-0: Milan-helyzettel zárult a félidő, Kjaer a lécre fejelte a labdát.

REAL MADRID–CHELSEA 1-0: Vinícius végigvitte a labdát az oldalvonalon, Benzemához játszott, aki Modric elé készítette le a labdát. A horvát középpályás elcsavart a bal felső sarok mellett.

REAL MADRID–CHELSEA 1-0: Az 59. percben Chilwell lerántotta az egyedül kiugró Rodrygót, azonnal piros lapot kapott. Alaba szabadrúgását Kepa fogta.

AC MILAN–SSC NAPOLI 1-0: Egyenlíthetett volna a Napoli, de Elmasz fejesébe Maignan bele tudott piszkálni.

REAL MADRID–CHELSEA 2-0: A 74. percben a csereként beállt Marco Asensio a 16-os vonaláról a lábak között a a jobb alsó sarokba lőtte Vinícius Júnior labdáját.

AC MILAN–SSC NAPOLI 1-0: Megfogyatkozott a Napoli, Angouissa gyorsan összeszedett két sárga lapot.

AC MILAN–SSC NAPOLI 1-0: Maignan második nagy bravúrja, Di Lorenzo közeli labdáját fogta.

REAL MADRID–CHELSEA 2-0: Majdnem szépített a Chelsea, de Mason Mount közeli lövésébe szenzációsan vetődött bele Rüdiger.

REAL MADRID–CHELSEA 2-0: Vége a mérkőzésnek, kétgólos előnnyel megy a Madrid a Stamford Bridge-re.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×