Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Dr. House-t is lenyomták a mítoszrombolók

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A YouTube-felhasználók szavazatai alapján a Discovery Channel Állítólag... (Mythbusters) című sorozatát várják legtöbben ősszel: a városi legendák kérlelhetetlen vadászai Dr. House-t és a Hősöket is maguk mögé utasították népszerűségben. A milliós szavazatmennyiségnek hála, a győztesnek egy teljes napig bérelt helye volt a YouTube főoldalán.

A világ legnagyobb csatornáinak őszi bemutatói közül mintegy 100 képviseltette magát a YouTube-on indított szavazáson. A felhasználók a hónap elején feltöltött videók közül választhatták ki, mely sorozat őszi epizódjait várják a legjobban. A Dr. House-zal nevező FOX és a Hősökkel versenybe szálló NBC csatornák mellett a Discovery Channel is rajthoz állt.

Az Állítólag... végső sikerében kulcsszerepe volt a Discovery Channel lelkes rajongóinak is, akik a Twitteren és a Facebookon leadott voksaikkal röpítették az élre a mítoszrombolókat.

Szeptember 16-án, az eredményhirdetés napján az Állítólag... győztes videója 24 órán keresztül ült a YouTube főoldalán - exkluzív helyen. A díj a legszerényebb becslések szerint is napi 35 milliós nézettséget hozott, de a siker híre a Twitteren és a Facebookon is további milliók figyelmét keltette fel.

Az Állítólag... sorozatának alapját a világszerte előszeretettel terjesztett "városi legendák" képezik. Adam Savage és Jamie Hyneman ezeknek a valóságalapját igyekszik megtalálni, cáfolni vagy megerősíteni: megmagyarázni a magyarázhatatlant.

A sorozat magyar rajongói számára külön öröm, hogy a Discovery Channel műsorán október 2-tól indul a sorozat 6. évadja. A vadonatúj epizódokat figyelemmel kísérve magunk is újabb mítoszok nyomába eredhetünk a két őrült műsorvezetővel, akik ezúttal - többek között - azt kutatják, hogy Neil Armstrong 1969-ben valóban a Holdon hagyta-e azt a bizonyos lábnyomot vagy Hollywood egyik stúdiójában.

A legújabb részekben James Bond és MacGyver újabb trükkjei is terítékre kerülnek.