Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Minden idők legjobb harmadik hétvégi bevételét hozta a Star Wars

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Folytatva a diadalútját minden idők legjobb harmadik hétvégi bevételét hozta a Star Wars hetedik epizódja 88,3 millió dollárral az észak-amerikai mozikban a szilveszteri-újévi hétvégén.

Az ébredő Erő című űr sci-fi 19 nap alatt 740,3 millió dolláros bevételt produkált a hazai piacon, és várhatóan már a jövő hét elején átveszi a vezetést az eddigi rekordertől, az Avatartól, amely teljes hazai forgalmazása alatt 760,5 millió dollárt bevételt termelt.

A csillagháborús széria hetedik része jelenleg a filmtörténet hatodik legtöbb bevételt hozó alkotása, de várhatóan már az elkövetkező napokban előretör a negyedik helyre, megelőzve a Halálos iramban 7-et és a Bosszúállókat.

A jövő heti kínai fogadtatástól függ, hogy a Star Wars 7 megelőzi-e a bevételek tekintetében a világelső Avatart, amelyre globálisan 2,8 milliárd dollár értékben váltottak jegyet.

A hétvége második legjobb teljesítményét az amerikai és kanadai mozikban a második hetében lévő Mark Wahlberg és Will Ferrell legújabb komédiája, a Megjött Apuci nyújtotta 29 millió dollárral. Harmadik helyen Quentin Tarantino véres westernje, Az aljas nyolcas futott be 16,2 millió dolláros bevétellel.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, töltődjön és szépüljön itthon!

Csapatépítés, esküvő, konferencia?

A Travelo rendezvény melléklete jobbnál jobb tippekkel könnyíti meg rendezvényei szervezését!