Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Hétfőn is látogatható a Bowie kiállítás Groningenben

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
David Bowie halála miatt hétfőn is megnyitotta kapuit a látogatók előtt a zenész életét és munkáit bemutató kiállítás Hollandiában, a Groningeni Múzeumban.

A David Bowie is című kiállítás a művész személyes archívumából származó mintegy háromszáz tárgyat, dokumentumot mutat be. A december közepén nyílt tárlat korábban Londonban, Torontóban, Párizsban, Melbourne-ben és Berlinben is látható volt.

A holland városban március 13-ig látogathatják az érdeklődők. Eddig több mint 30 ezren látták itt a kiállítást, a múzeum vezetősége a továbbiakban nagy látogatói áradatra számít.

Andreas Blühm múzeumigazgató szerint sokkoló volt Bowie halálhíre: "Olyan érzés, mintha egy családtagot veszítettünk volna el".

A holland vasút hétfőn elindította különjáratát is, a kiállításra kialakított Bowie-vagont. Ebben a Groningenbe utazók egy speciális szemüveg segítségével virtuális utazáson vehetnek részt, amely végigvezeti őket a zenész életén.

David Bowie brit rockzenész 69 éves korában, vasárnap hunyt el. Az énekes-dalszerző és producer, aki több mint negyven évet átívelő karrierje során a glam rock, az art rock, a soul, a hard rock, a dance pop, a punk és az elektronikus zene világában is kipróbálta magát, rákbetegségben halt meg.

Valentin napi wellness ajánlatok

Kényeztesse párját Valentin napi meglepetéssel valamelyik wellness szállodában.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, töltődjön és szépüljön itthon!