Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

A kortárs magyar irodalmat népszerűsíti a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A kortárs magyar irodalom népszerűsítése érdekében indít programsorozatot a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) a magyar kultúra napján. A pénteki első est vendége Vámos Miklós és Bornai Tibor lesz az intézmény zenei gyűjteményének épületében.

A könyvtár MTI-hez eljutatott közleménye szerint a Kortárs és kedvelt című ingyenes sorozat részeként januártól márciusig több közönségtalálkozót is szerveznek az intézmény hálózatában. Vendégük lesz Nyulász Péter, Telegdi Ágnes, Simon Márton, Háy János, Erdős Virág és Kollár-Klemencz László, Berg Judit és Tóth Krisztina, valamint a Szűcsinger formáció, azaz Szűcs Krisztián és Szálinger Balázs is.

A sorozathoz kapcsolódva hetente új feladványokkal jelentkező online játékot is szervez a könyvtár január 22. és március 21. között. A feladatokat a FSZEK honlapján teszik közzé, a legjobbakat értékes nyeremények várják. Az eredményhirdetést március 25-én tartják, ekkor immáron harmadik alkalommal közös olvasási rekordkísérletet is rendez a könyvtár. Az eseményen Rudolf Péter színművész és Lévai Balázs író, televíziós műsorvezető működnek közre.

A Kortárs és kedvelt programsorozatról bővebb információ a www.fszek.hu/kortars internetes oldalon található.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!