Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Ingyenesen lehet szavazni A DAL-ra

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Szombaton az első elődöntővel, tíz versenyző bemutatkozásával megkezdődik A Dal 2016. Az ötödik zsűritag idén is a közönség: a nézők ingyenesen szavazhatnak A Dal applikációval és az adások alatt a verseny honlapján, de sms-ben is voksolhatnak kedvenceikre.

Azoknak, akik a korábbi években letöltötték A Dal alkalmazást, csak frissíteniük kell azt. Az idei applikáció IOS, Android és Windows Phone rendszerű készülékeken is használható, letölthető az App Store, a Google Play és a WP áruházból. Az alkalmazás első használata előtt regisztrálni kell, ezt érdemes már jóval az adás előtt megtenni - szerepel a műsor kommunikációjával megbízott cég közleményében.

Az alkalmazás használata egyszerű, az adás kezdetekor csak be kell lépni és a pontozás/szavazás menüre kattintva értékelhetők az adásban látható dalok. A pontozás és a szavazás kezdetét és lezárását a rendszer mindig jelzi - olvasható az összegzésben.

A Dal applikáció azonban nemcsak pontozásra, szavazásra használható, hanem külön menüpontban megtalálható minden versenyző és zsűritag adatlapja, biográfiája is, adás után pedig megtekinthető, hogy ki hány pontot kapott a zsűritől és kik a továbbjutók.

Megújult a verseny weboldala, hangsúlyosabb szerep kapnak a versenyzők, az extra anyagok és a kulisszavideók. A versenyzők adatlapjára kattintva meghallgathatóak a dalok, továbbá újra megtekinthető valamennyi interjú, extra anyag és a produkció is.

Akinek nincs okostelefonja, de szeretne ingyenesen pontozni és szavazni A Dal 2016 versenyzőire, azt a mediaklikk.hu/adal weboldalon teheti meg, ehhez is regisztrálni kell. Ezzel a regisztrációval az applikáció is használható, viszont ha az egyik felületen pontozott egy dalt a felhasználó, akkor a másikon már nem teheti meg, produkciónként csak egy szavazat adható.

A weboldalon minden elődöntő előtt, hétfőtől péntekig naponta két-két előadót mutatnak be. A Dal 2016 Facebook oldalán az extra tartalmak mellett elindult a nyereményjáték, amellyel páros belépőket lehet nyerni a szombati esti élő adásokra.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.