Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Pályázhatnak a civil szervezetek a Szigetre

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Pályázatot hirdetett civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget Kulturális Menedzser Iroda. A nyertesek az idei Sziget fesztivál Civil Szigetén mutathatják be tevékenységüket.

Pályázatot nyújthatnak be azok a legalább egy éve működő civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, illetve közcélú intézmények, amelyek tevékenysége elsősorban a 16-35 éves korosztályok részvételére, nevelésére, integrációjuk segítésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül, és amelyek a fesztivál sajátos körülményeihez igazodó programot kívánnak megvalósítani - szerepel a Sziget honlapján.

Idén a környezetvédelem áll a Civil Sziget programjának fókuszában. A szervezők olyan szemléletformáló környezetvédelmi programokat várnak, amelyek akár a fesztivál több pontján a lehető legtöbb látogatót szólítják meg költséghatékony és interaktív módon.

"Olyan programokat várunk, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét és törekednek a szigetlakók aktivizálására, a programokba való bevonására" - szerepel a felhívásban. A Sziget iroda a programhelyszínen száz szervezet számára tud helyet biztosítani.

Pályázni lehet önálló megjelenésre, amely a fesztivál teljes időtartama alatt sátorban, illetve az erre kijelölt területen megvalósítandó programra vonatkozik. De lehet részidejű megjelenésre is pályázni, amely a fesztivál időtartama alatti, kettő-ötnapos részvételt jelent.

Az iroda a nyertes civil szervezeteknek a részvételükhöz és a Civil Szigeten megvalósítandó programjaikhoz szükséges technikai és fizikai alapfeltételeket (terület, sátor, áram, alap bútorzat) biztosítja.

A Sziget 35 millió forint értékben ajánl fel térítésmentes jegyeket azoknak az alapítványoknak, egyesületnek, nem állami és önkormányzati fenntartású szervezeteknek, amelyeknek nehézségekbe ütközik a programjukhoz szükséges összes szakmai belépőjegy megvásárlása.

A pályázat leadási határideje április 10.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.