Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

A pekingi filmfesztiválon is bemutatják Natalie Portman első rendezését

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az áprilisi pekingi filmfesztiválon is bemutatják Natalie Portman Oscar-díjas színésznő első rendezését, amely Ámosz Oz izraeli író önéletrajzi könyvéből született.

A Tale of Love and Darkness című film bemutatója mellett a Kínában nagyon népszerű Natalie Portman egy koprodukciós fórumon is részt vesz - írta szerdán a The Hollywood Reporter. A színésznő már évek óta szívesen venne részt kínai koprodukciós filmben, de eddig nem nyílt erre alkalma.

A film alapjául Ámosz Oz világszerte nagy sikert aratott, magyarul Szeretetről, sötétségről címen megjelent önéletrajzi munkája szolgált. Natalie Portman Jeruzsálemben forgatott héber nyelven, a dráma egyik szerepét is eljátszotta. Az alkotást először a tavalyi cannes-i filmfesztiválon vetítették.

Natalie Portman jelenleg az egykori amerikai first ladyről, Jacqueline Kennedy Onassisról szóló Jackie című produkción dolgozik, amelyet Pablo Larrain rendez.

A Pekingi Nemzetközi Filmfesztivált április 16. és 23. között rendezik meg. A szervezők kedden azt is bejelentették, hogy Giuseppe Tornatore olasz rendező is a vendégük lesz.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!