Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

U23-as birkózó Eb-t rendez jövőre Magyarország

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Szombathelyen rendezik meg jövőre az U23-as birkózó Európa-bajnokságot, amely közvetlenül a 2017-es kötöttfogású Magyar Nagydíjat követi majd, így az Arena Savaria tíznapos birkózóünnep helyszíne lesz.

"Nagyon örülünk annak, hogy megkaptuk a rendezést, s nem titok, hogy abban bízunk, a sikeres korosztályos kontinensviadal segítheti majd egy későbbi vb-pályázat sikerét" - mondta Bacsa Péter, a Magyar Birkózó Szövetség ügyvezető alelnöke az MTI-nek Rigában, a kedden kezdődött felnőtt Eb helyszínén, ahol hétfőn döntöttek az U23-as kontinensviadal helyszínéről.

A sportvezető elárulta, hogy a 2018-as vagy 2019-es világbajnokság rendezésének elnyeréséért pályázna a magyar szövetség. Információi szerint előbbinek Katar, utóbbinak pedig Svédország is szeretne a házigazdája lenni.

A korosztályos viadalra 2017. március 28. és április 2. között kerül sor, míg a Magyar Nagydíjat március 25-én és 26-án rendezik.

Bacsa Péter hangsúlyozta, a magyar kormány szándékaival egyezően a szövetség egyik célja, hogy minél több rangos világversenyt hozzon Magyarországra.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, töltődjön és szépüljön itthon!

Valentin napi wellness ajánlatok

Kényeztesse párját Valentin napi meglepetéssel valamelyik wellness szállodában.