Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Kovács Zsófia negyedik lett a tornász-világkupán

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kovács Zsófia ugrásban és felemáskorláton is negyedik lett a tornászok Dohában zajló világkupáján.

A magyar szövetség (MATSZ) pénteki beszámolója szerint a pályafutása első vk-versenyén résztvevő dunaújvárosi sportoló ugrásban egy századponttal maradt le a dobogóról, felemáskorláton pedig egy nagyobb hibája volt, ezért lett negyedik.

Az áprilisi riói olimpiai tesztversenyen is induló Kovács mind a négy szeren döntős lett, talajon a harmadik, gerendán a nyolcadik helyen került be a szombati fináléba.

"Ha az első ugrásom olyan lett volna, mint a selejtezőben, akkor elérhető lett volna a harmadik hely, de így is boldog vagyok, mert a második kísérletem egyelőre még egy nagyon könnyű ugrás" - idézte a MATSZ közleménye Kovács Zsófiát, aki hozzátette, bosszantja egy kicsit, hogy felemáskorláton rontott, ám az vigasztalja, hogy szombaton még lesz lehetősége bizonyítani a másik két szer döntőjében.

Az ötkarikás kvótaszerző riói viadalon szintén szereplő Makra Noémi Dohában csak két szeren versenyzett, de sem felemáskorláton, sem gerendán nem jutott döntőbe, mivel mindkét gyakorlatában hibázott.

Húsvéti Wellness ajánlatok

Közeledik a húsvét hétvége és a tavaszi szünet! Még most sem késő szobát foglalni!

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, töltődjön és szépüljön itthon!